om bloggen

De aller fleste av oss har en sak, et tema, en interesse etc. som opptar oss litt ekstra, eller som jeg liker å kalle det; en hjertesak.

Siden jeg var liten har jeg alltid hatt en spesiell interesse for dyr. Da jeg var yngre og ikke visste bedre tok jeg det som en selvfølge at dyr ble behandlet med respekt på lik linje som vi behandler våre medmennesker. Jo eldre jeg ble, og jo mer jeg lærte, begynte jeg å forstå hvor feil dette var. Dyr og mennesker er kanskje forskjellige arter, men vi har begge like mye rett til å leve på denne jorda. Dyr har følelser og tanker akkurat som oss. På samme måte som oss vil de leve og utfolde seg, oppleve glede og unngå smerte. Vi kan kasnkje ikke snakke sammen som meg og deg, men det betyr ikke at de er noe mindre verdt av den grunn. Desverre er det slik at mange dyr blir behandlet som et produkt til gode for mennesker, og må tilbringe hele sitt liv i smerte og fangenskap. I det siste har det blitt mer og mer fokus på dette i media, men det er langt i fra nok. Det er veldig mange feilinformerte og underinformerte mennesker der ute, og dette vil jeg være med å forandre på med denne bloggen. Dyrevelferd er min hjertesak. 

Jeg har kanskje ikke levd så lenge enda, og ja - det er mye jeg ikke har greie på. Allikevel vil jeg dele det lille jeg vet med dere, og bruke bloggen slik at vi kan lære enda mer sammen og bruke denne kunnskapen til å forbedre dyrevelferden i Norge. 

 

"The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated"
- Mahatma Gandhi

Madeleine

12.09.2013 kl.17:00

Veldig bra!! :) Dyrevelferd er også min hjertesak, og det har det vært så lenge jeg kan huske! Stå på, gleder meg til å følge med!
Malin Prytz

12.09.2013 kl.20:27

Madeleine: Så bra, det var veldig koselig å høre :)
Vilde og Fenris

13.09.2013 kl.12:58

Dette er en av mine største hjertesaker, og jeg prøver alltid å vise dyr rundt meg omtanke. Veldig bra at du skriver om dette!
Malin Prytz

13.09.2013 kl.13:53

viilire: Kjempebra, blir så glad av å høre om flere som er opptatt av dyrevern! :)

Skriv en kommentarMalin Prytz

En blogg med hovedfokus på min hjertesak: dyrevelferd ♥

Kontakt: minhjertesak@hotmail.com

Follow on BloglovinBla i bloggen hits