Fotokonkurranse: jeg føler, derfor er jeg

Dyrevernalliansen har satt i gang en fotokonkurranse for å kåre norges fineste dyrebilde. Målet med konkurransen er å sette fokus på at dyr har følelser, evner og behov. Dette er viktig for å begrunne krav om for eksempel nedleggelse av pelsindustrien og dyrepoliti. 

Bildet kan for eksempel være av en katt som leker seg utendørs, en hund som følger et spor, to hester som koser med hverandre, ei ku som steller kalv osv. Jeg har sett gjennom noen av bildene mine og prøvd å finne noen eksempler:


Mamma passer på ungene sine 


Pusen koser seg i sola 


En pusekattfamilie og en mammahest med føllet sitt 

Konkurransen finner dere på Facebook her.  Førstepremien er en iPad. Andre og tredje premie er iTunes gavekort på 500 kr. Premiene er donert til Dyrevernalliansen av Eplehuset. Bli med da vel! :)

#dyrevern #dyrevernalliansen #dyr #foto  

Helle Molnes - fitnessblondie

23.10.2013 kl.17:34

Kjempefine bilder da! =)
Maria U

23.10.2013 kl.18:51

Så fine bilder! :) Jeg har med to bilder av kattepusene mine Sofie og Ole Gunnar.
Malin Prytz

23.10.2013 kl.21:10

Maria U: tusen takk! :)
Hanne

23.10.2013 kl.22:33

Kjempefine bilder! Så utrolig bra at dette også kommer i fokus! <3 Men det føllet så ut som om det var veldig tynt..? Ikke noe negativt altså, lurer bare på om det er i god form og sånn nå? Ellers så var det noen nydelige hester<3
Malin Prytz

23.10.2013 kl.23:19

Hanne, Toffy Pops og pumba: tusen takk :) føllet var nok bare noen dager gammel da dette bildet tatt. Eieren er kjempeflink og erfaren, så hun har det nok veldig bra nå :)

Skriv en kommentarMalin Prytz

En blogg med hovedfokus på min hjertesak: dyrevelferd ♥

Kontakt: minhjertesak@hotmail.com

Follow on BloglovinBla i bloggen hits