Julegavetips

Jeg synes det er litt tidlig jeg også, men nå som snøen daler ned utenfor og det lukter klementiner i hele leiligheten kunne jeg ikke dy meg. Julen nærmer seg med stormskritt, og mange av dere har kanskje begynt å tenke på julegaver?

Vi har nok alle en eller flere slike personer som har alt og ikke ønsker seg noe, og man ender til slutt opp med å kjøpe noe "ræl" som aldri blir brukt. Vel, det finnes faktisk nyttige julegaver til de som "har alt" også, eller hvem som helst for den saks skyld. Jeg ville ihvertfall blitt kjempeglad for en av de alternative gavene nedenfor :)
Årsmedlemskap i NOAH
, handlenett fra Dyrevernalliansen, gavekort som hjelper dyr fra Dyrevernalliansen, hettegenser og mer fra Dyrebeskyttelsen.


Gavekort på rent vann
, gavekort på skolemateriell, gavekort på fødselsbevis, gavekort på myggnett. Se flere gaver fra Plan her

Inntektene fra Plans alternative julegaver går til skolemateriell, skolebygg, vaksiner, medisiner, rent vann og andre prosjekter der Plan jobber. Les mer om hvordan de bruker penger.  


 


T-skjorte, kortstokk, bamse, handlenett. Se flere gaver fra WWF her

World Wide Fund for Nature (WWF) er en internasjonal natur- og miljøvernorganisasjon som jobber fover hele verden for å stanse dagens naturødeleggelser, og skape en fremtid der mennesker kan leve i harmoni med naturen 


 Finn disse gavene og enda flere fra Kirkens Nødhjelp
 her
.

Kirkens Nødhjelp er en humanitær organisasjon som jobber med katastrofehjelp, langsiktig utviklingsarbeid og påvirkning av holdninger og beslutninger. IKKE GI DYR I JULEGAVE
Dyr er ikke ting, de kan ikke bare gis bort til noen i det håp om at mottakeren vil ta godt vare på dem. Dyrebeskyttelsen jobber året rundt for å redde katter, gnagere og andre dyr som folk ikke vil ha og har kastet ut av huset. Noen dumper de i pappesker langs motorveien, andre setter de ut i skogen for at de skal klare seg selv, og så er det de som kjører dyra til et nytt og ukjent sted for at de ikke skal finne veien hjem igjen. Vi har også hørt om verre skjebner. Dyr krever ansvar! Ville ikke du blitt glad for en slik gave? Kommer du til å gi bort noen alternative julegaver i år? Akkurat nå er jeg midt inne i eksamensperioden, så jeg beklager at det ikke blir så mye å høre fra meg i denne perioden. Jeg kommer sterkere tilbake når eksamensstyret er over :)

~Gaiadóttir~

08.11.2013 kl.00:23

Kjempefin liste! Flere ting her jeg ikke visste om! Tusen takk for tips :) *legge ting til ønskelista mi*
Malin Prytz

08.11.2013 kl.18:18

~Gaiadóttir~: tusen takk! Bra du fant noe du likte :)
Else Brede

21.11.2013 kl.17:13

Fantastisk blogg :)
Malin Prytz

21.11.2013 kl.17:13

Else Brede: Tusen takk Else :)
Jonil Sofie

21.11.2013 kl.23:45

Utrolig flott blogg du har her, som tar opp noen utrolig viktige temaer! Jeg skal helt klar kjøpe hjelpende gaver i år. Jeg ser ikke vitsen i å gi de som allerede lever i overflod, mer...? Julen handler jo tross alt om å gi, så hvorfor ikke gi til de som virkelig trenger det? Er faktisk stolt over sånne folk som deg, som er villig til å gi av tiden sin for at andre skal få det bra! : )
Malin Prytz

21.11.2013 kl.23:58

Jonil Sofie: åh, tusen takk for skjønne ord <3 Det er så fint det du skriver , "julen handler jo tross alt om å gi, så hvorfor ikke gi til de som virkelig trenger det".
Karoline

23.11.2013 kl.22:00

Så fint! Jeg skal ønske meg det til jul! Skal snart flytte og studere til sommeren, så er noen små ting og sånn jeg trenger, men skal også ønske meg dette! :)
Malin Prytz

23.11.2013 kl.23:38

Karoline: åh, så fint :) de trenger det så sårt.
Tonje Kvamme

27.11.2013 kl.11:22

Favorittbloggeren min! :) Bra artikkel! Linket deg i innlegget mitt i går, som favorittbloggeren min (såklart). Fortsett det gode arbeidet Malin! :)
Malin Prytz

27.11.2013 kl.11:32

Tonje Kvamme: Åh, du er så herlig Tonje! Tusen takk ^^ Det er så gøy å se at flere og flere har fått opp øynene for dyrevern nå i det siste, mye takket være deg! :)
Tonje Kvamme

27.11.2013 kl.11:36

åh, takk! :) Ja, det er så godt å se! jeg blir så glad så glad! Og med dine bidrag i bloggverdenen også, så skal ingenting gå forbi uten at vi tar tak i det iallefall :) Nei, stå på videre, Du skriver kjempebra, og du engasjerer meg med måten du legger sakene dine frem på! :))

Skriv en kommentarMalin Prytz

En blogg med hovedfokus på min hjertesak: dyrevelferd ♥

Kontakt: minhjertesak@hotmail.com

Follow on BloglovinBla i bloggen hits