Frivillighetsarbeid med løver

Helt siden jeg var liten har jeg drømt om å jobbe med dyr i Afrika. Nå har jeg endelig funnet ut hvordan jeg kan få drømmen oppfylt. I slutten av juni reiser jeg ned til Zimbabwe for å jobbe med løverEtter å ha lest mye rundt på nettet landet jeg på den norske organisasjonen GoXplore. De har utrolig mange spennende og bra prosjekter over hele verden, og etter å ha lest om andres opplevelser ble jeg bare enda mer gira. Det var ikke lett å velge ut et prosjekt, men jeg syntes Lion Breeding skilte seg litt ut.

Hovedmålet med prosjektet er å få opp løvebestanden i Afrika. Tidligere fantes det ca. 250 000 løver på det afrikanske kontinentet, mens i dag finnes det kun ca. 18 000 - 25 000 løver igjen. Prosjektet driver oppdrett av løver i fangenskap som deretter settes ut i det fri. Min jobb som frivillig vil hovedsakelig være å hjelpe løvebarna til å vende seg til et liv i det fri ved hjelp av ulike tilvenningsmetoder. I tillegg skal jeg rengjøre bur og innhegninger, hjelpe til med den daglige driften av gården Antelope Park, stelle og ri hester, og få opplæring om elefanter. 
I helgene reiser de inn til byen for å besøke et av barnehjemmene.

Det kiler i magen når jeg skriver om dette. Jeg er så spent!

Camilla

17.03.2014 kl.17:02

Så gøy! Det er en drøm å skulle få være med på, gleder meg til å lese om det på bloggen :)
Pia Amundsen | PAHRO

17.03.2014 kl.19:07

Dette hørtes utrolig gøy ut! Og ikke inst givende når man jobber med noe man brenner for! MÅ innrømme jeg selv egentlig har veldig lyst til dette, men samtidig vil jeg ikke reise fra alle dyrene mine heller, for jeg trives så veldig godt med å drive på med dem og konkurrerer. Men jeg får se hva jeg kanskje gjør fremover, hadde vært spennende og mest sannsynlig verdt det å ta en liten periode av livet sitt til noe slikt. Sukk, dilemmaer!

Prosjektet hørtes veldig fint ut også! Skulle ønske det fantes noen lignedne prosjekter for rovdyrene i Norge.
~Gaiadóttir~

17.03.2014 kl.20:54

Heia deg! Det høres ut som det blir en utrolig opplevelse samtidig som det er et godt formål :D Jeg jobbet mot vold med barn og unge da jeg var i Kenya for noen år siden, og jeg har utrolig lyst til å dra tilbake til Afrika en gang. Gjerne for å jobbe med natur og/eller dyr.

Lykke til <3
Malin Prytz

17.03.2014 kl.21:13

Pia Amundsen | PAHRO: Tror det kommer til å bli en stor opplevelse som muligens kommer til å gjøre at jeg ser litt annerledes på livet når jeg kommer hjem igjen. Man trenger nødvendigvis ikke å være borte så altfor lenge :)
Malin Prytz

17.03.2014 kl.21:14

~Gaiadóttir~: Tusen takk! <3
Randomjenta

18.03.2014 kl.13:30

Så spennende! Har veldig lyst til å gjøre noe lignende selv. Tror det vil være vanvittig givende og et minne for livet :)
Malin Prytz

18.03.2014 kl.16:27

Randomjenta: Det tror jeg absolutt! Skal prøve å få blogget litt fra Zimbabwe så kanskje flere blir fristet til å gjøre noe av det samme :)
Silje Reistad

19.03.2014 kl.13:18

Så utrolig spennende! Gleder meg til å følge med på dette. Masse lykke til! Tenk så fine bilder du kan få også, de må jo være noen av de vakreste skapningene vi har!
Malin Prytz

19.03.2014 kl.15:10

Silje Reistad: Tuusen takk, så hyggelig å høre! <3 Kommer til å ta massevis av bilder :D
Josefine

22.03.2014 kl.22:09

ÅÅÅ! så utrolig spennende! skal definitivt sjekke ut den siden! Dette hørtes jo helt fantastisk ut :O :D

Skriv en kommentarMalin Prytz

En blogg med hovedfokus på min hjertesak: dyrevelferd ♥

Kontakt: minhjertesak@hotmail.com

Follow on BloglovinBla i bloggen hits