En dag i Antelope Park

06.30
Vi møtes på møterommet hvor vi får vite om vi skal gå med løvene eller elefantene. Vanligvis blir det lion walk ettersom det er to grupper som går med løvene, og bare en som går med elefantene. Vi går ca. halvannen time.

08.15
Frokost! Maten her er kjempegod, spesielt frokosten. Da kan vi velge mellom egg, bacon, yoghurt, havregrøt, frukt, tomatbønner, loff og litt til. Av og til kan kokken finne på å lage til noe litt ekstra, som for eksempel pannekaker. 

09.00 - 12.30
Her blir vi satt til å gjøre forskjellige oppgaver i grupper. Det kan være å gjøre i stand mat til løvene, gjøre rent i innhegningene til løvene, vaske kjølerommet, lage leker til de minste løvene, fikse gjærder eller male etc., lete etter feller i skogen og litt forskjellig.13.15
Tid for lunsj. Alle måltidene blir servert som buffet. Vanligvis er det et par gryteretter med kjøtt, en vegetarrett, og litt forskjellig tilbehør. Og dessert da såklart.

14.05
Vi blir satt til å gjøre nye oppgaver. Det kan være det samme som før lunsj, og i tillgg kan vi bli satt opp på cub sit (leke med de aller minste løvene) eller ny lion walk eller gå med elefantene. 

18.15
Møte på møterommet. Her går vi gjennom hva vi skal gjøre dagen etter, og eventuellt tar opp andre ting.

18.45
Mer mat! Middagen er egentlig samme greia som lunsj bare med et litt annet utvalg. Også kjempegodt!Etter middag har vi vanligvis fri til å gjøre hva vi vil. Dusje, kose oss ved bålet, se film osv. De aller fleste pleier å legge seg ganske tidlig i ukedagene da de fleste er slitene etter en lang dag med jobbing. 

Det er også forskjellige aktiviteter man kan melde seg på om man skulle ønske det. For eksempel tur til Victoria Falls, midnattscruise, hestesafari med overnatting i bushen, svømme med hester osv., dra på drop-in senteret i byen osv.

Det så fantastisk ut )

11.07.2014 kl.21:52

Dette må være en opplevelse for livet!
Karoline

15.07.2014 kl.18:39

ÅÅÅÅ, jeg vil! <3 Fysøren så fantastisk, hestesafari og bading er jo helt vidunderlig! Savner virkelig å holde på med hester!

Skriv en kommentarMalin Prytz

En blogg med hovedfokus på min hjertesak: dyrevelferd ♥

Kontakt: minhjertesak@hotmail.com

Follow on BloglovinBla i bloggen hits