Over Night Horse Safari

En gang i uka arranger stallen "over night horse safari" som man kan velge å være med på. Etter lunsj i går var vi fire stykker pluss en guide som dro ut i bushen med hestene. 

Etter å ha ridd en stund stoppet vi ved et vann slik at de som ville kunne bade med hestene. Åh, det var så gøy det! Jeg har drømt om å gjøre det så lenge jeg kan huske, og når har jeg bada med hest i afrika! 

Etter å ha bada rei vi innom Antelope Park for å skifte før vi rei videre til campen vi skulle sove på. Det må være et av de koseligste stedene jeg har vært på noen sinne! De har laget til senge/sitteplasser av høyballer rundt bålet, med lykter i trærne og det hele. Du kan jo bare tenke deg hvordan det var utpå kvelden da stjernene kom frem, bålet ble tent og country-lista spilte i bakgrunnen. Litt lenger opp har de laget til et spiseplass med tak over. Der ble vi servert en kjempegod tre-retters middag av kokken. Utpå kvelden la vi oss til å sove under stjernene, og våknet til fuglekvitter og løvebrøl i dag tidlig. 

17.07.2014 kl.20:16

Dette høres helt fantastisk ut! Må være helt perfekt å være med på for ei jente som jeg husker var "hestegal" som lita jente.
Karoline

26.07.2014 kl.22:42

ÅÅÅÅ! <3 misunnelig!

Skriv en kommentarMalin Prytz

En blogg med hovedfokus på min hjertesak: dyrevelferd ♥

Kontakt: minhjertesak@hotmail.com

Follow on BloglovinBla i bloggen hits