Vi ses igjen

Da jeg gikk ut av flyet på Gardermoen i går morges ble jeg møtt av syden-varme og stekende sol. Hvem skulle tro at Norge var varmere enn Afrika? Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å ta en dusj - en KALD dusj, nå som jeg endelig kan dusje i varmt vann.

Nå når jeg tenker tilbake på de tre ukene i Zimbabwe har tiden gått utrolig fort, men samtidig kjennes det ut som jeg har vært der kjempelenge med tanke på alt jeg har opplevd og menneskene jeg har blitt kjent med. Det virker nesten litt uvirkelig, omtrent som å tenke tilbake på en skikkelig bra film man har sett. Å jobbe som frivillig på Lion Breeding-prosjektet har vært helt fantastisk! Ikke bar føler man at man faktisk hjelper til, men man får også oppleve landet og kulturen på en helt annen måte enn om man reiser som turist.

Jeg har utrolig mange gode minner fra oppholdet. Jeg husker spesielt den første llionwalken. Å se løvene komme mot oss for første gang gav meg frysninger over hele kroppen. Gjennom oppholdet var jeg også med på en del rideturer bushen, for ikke å glemme overnattingsturen jeg var på. Det må være den beste måten å utforske den afrikanske bushen på! 

Mange av opplevelsene gjorde veldig inntrykk på meg, og det er enda mye av det jeg enda ikke har klart å fordøye helt. Å se hvordan foreldreløse barn bor på gata gjør noe med deg, og våre problemer blir bare små bagateller i forhold. Vi har det så utrolig godt i Norge! Jeg trodde heller ikke jeg skulle få være med på å slukke skogbranner. Det var litt skummelt mens det holdt på, men når jeg tenker tilbake på det var det egentlig noen spennende opplevelser. Bare måten alle jobbet sammen på, og gleden da alt var over.


Solnedgang i røyken som var igjen etter flammene.

Jeg kommer garantert til å jobbe som frivillig igjen, og jeg skal definitivt tilbake til Afrika! Anbefales på det sterkeste! 

Victoria Wisløff

23.07.2014 kl.23:17

Nyt resten av den fine kvelden :)
Karoline

26.07.2014 kl.22:48

Virker så utrolig bra! Hvem er arrangør av turene? Kan du skrive innlegg om selve "søknadsprosessen"? :D
Malin Prytz

27.07.2014 kl.18:08

Karoline: Selve prosessen er faktisk veldig enkel. Bare å sende mail til GoXplore, og så hjelper de deg med alt :D
Emma

14.01.2015 kl.20:13

Åh, det høres så spennende ut! Kos deg masse! :)

Skriv en kommentarMalin Prytz

En blogg med hovedfokus på min hjertesak: dyrevelferd ♥

Kontakt: minhjertesak@hotmail.com

Follow on BloglovinBla i bloggen hits