Video ZimbabweAnonym

20.08.2014 kl.17:19

Heisann, har hørt rykter om at de løvene man hjelper som små ofte blir satt ut og jaktet på som voksne. Altså er det derfor de ikke er med sin mor. Min eneste "kilde" er http://barbie.blogg.no/1407732113_den_fle_sannheten_om_.html

Det jeg lurte på var om du vet noe om dette? Vil gjerne dra nedover selv, men ikke om dette er sant.
Malin Prytz

25.08.2014 kl.15:49

Anonym: Hei! :) Jeg leste innlegget til Barbie og må si jeg ble ganske oppgitt. Hun har ingen kilder å vise til, og hadde hun vært der nede hadde hun skjønt at det er langt fra sannheten. De selger definitivt ikke løver til "canned hunting" i Antelope Park. Da hadde de aldri brukt så mye ressurser på 4-stegs programmet for å venne løvene til et liv i det fri. Alle som jobber der er veldig opptatt av dyrevelferd, og vil bare det beste for løvene.
Anonym

26.08.2014 kl.11:20

Tusen hjertlig takk for svar! Ble meget redd for at dette var sant da planen min er å dra nedover neste sommer - enda mer når jeg leste innlegget ditt i både avis og her på bloggen. Ville ikke dratt om dette faktisk skjedde hehe.
Malin Prytz

26.08.2014 kl.23:44

Anonym: Bare hyggelig :) Om du reiser kommer du til å få en helt fantastisk opplevelse. Anbefales virkelig :) Ville aldri skrevet om parken om jeg ikke hadde støttet det de driver med.

Skriv en kommentarMalin Prytz

En blogg med hovedfokus på min hjertesak: dyrevelferd ♥

Kontakt: minhjertesak@hotmail.com

Follow on BloglovinBla i bloggen hits